Psycholoog in Roermond

De oplossing is vaak dichterbij dan je denkt

 

 

 

 

 

De aanmeldprocedure bij Psycholoog Roermond

 

Wanneer je je wilt aanmelden dan kun je contact met mij zoeken op verschillende manieren.
 

  1. Bel 06 8321 1229 voor direct contact of inplannen van een afspraak.
    Het kan zijn dat ik met een cliënt in gesprek ben zodat je de voicemail krijgt. Spreek dan je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.
     
  2. Stuur mij een e-mail op info@psychologiepraktijkroermond.nl
     

STUUR NU EEN E-MAIL

 

Na aanmelding ontvang je een aanmeldformulier om je persoonlijke gegevens op in te vullen. Neem dit formulier ondertekend mee bij de eerste afspraak! Op de pagina over mijn werkwijze staat nog meer informatie over welke zaken je nodig hebt bij de intake. Ook is het van belang dat je goed geïnformeerd bent over de tarieven en mogelijke vergoedingen. Bezoek daarom ook de pagina over tarieven en vergoedingen.

 

Veilig e-mailen in de praktijk
 

Vanaf heden werkt de Praktijk met Cliëntenlogin waarbij we op een andere manier met elkaar e-mailen. Cliëntenlogin is een beveiligde site, waarin we berichten en bestanden kunnen uitwisselen. Na uw aanmelding ontvangt u van mij een e-mail met inloggegevens. U kiest dan zelf een wachtwoord. Door het gebruik van Cliëntenlogin is onze communicatie versleuteld en hierdoor wordt ook bijv. eHealth makkelijk en veilig. 

 

Psychologenpraktijk Rensink B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In de privacyverklaring geven we helder en transparant informatie over hoe wij omgaan met alle persoonsgegevens.