Psycholoog in Roermond

De oplossing is vaak dichterbij dan je denkt

 

 

 

 

 

Tarieven & vergoedingen | Psycholoog Roermond

 

Op deze pagina vind je meer informatie over de behandeltarieven bij Psychologiepraktijk Rensink en over de vergoeding die je voor de kosten van mijn behandelingen kunt ontvangen van je zorgverzekeraar.
 

Vergoedingen vanuit je basisverzekering bij Psycholoog Roermond

De vergoeding voor de behandeling inclusief de eerste intake, is afhankelijk van de diagnose. Voor zowel de intake als het vervolg van de behandeling heb je een geldige verwijzing van je huisarts of bedrijfsarts nodig. De aanmelding en financiële afhandeling zal administratief via 1NP worden geregeld.

 

Wilt u meer informatie over de exacte tarieven van de gecontracteerde zorgvergoeding, kunt u dit bij uw zorgverzekeraar opvragen.

 

Let op: Wettelijk verplicht eigen risico ligt vast op 385 euro. Bij psychologische zorg die in 2024 wordt vergoed via je zorgverzekeraar dien je rekening te houden met het verplicht eigen risio van 385 euro, welke de zorgverzekeraar bij jou in rekening brengt. Indien je je eigen risico vrijwillig hebt verhoogd kan dit bedrag hoger zijn.


Tarief zonder doorverwijzing

Heb je geen doorverwijzing en/of diagnose  (onverzekerbare zorg) dan geldt het tarief voor individuele therapie voor volwassenen € 95,00 euro (incl. BTW) per sessie. De betaling dient direct na behandeling te worden voldaan. Je krijgt een rekening mee om eventueel in te dienen bij de werkgever.
 

Afspraak annuleren

Als je verhinderd bent voor een afspraak dan is het uiteraard wenselijk deze te annuleren. Als je mij dit tenminste 24 uur van tevoren laat weten, kunnen we de afspraak zonder enige consequentie annuleren. Van afspraken die niet 24 uur van tevoren (telefonisch of schriftelijk) zijn geannuleerd kunnen de kosten (€ 95,00 euro)  bij jou in rekening worden gebracht. Deze kosten zijn niet te verhalen op je zorgverzekeraar.

 

Waarderingen cliënten over Psychologiepraktijk Rensink

Op Zorgkaart Nederland vind je onafhankelijke waarderingen over de behandelingen binnen mijn praktijk.

Bekijk waarderingen